Pepperstekt kål

Hvis du ikke har smakt pepperstekt kål , bør du sette det på planen.

Kan brukes alene eller sammen med stekt løk og andre grønnsaker. Pepperstekt kål er et glimrende alternativ til pasta/ spagetti.


Skjær hodekål eller sommerkål i strimler

Skjær løk i strimler

Gjør klar 2 stekepanner og ha i cocosa

Ha i nykverna pepper i den ene og la pepperen surre til du kjenner en god pepperlukt

Ha i kålen og skru ned til middels varm.

Ha cocosa i panne 2 og stek løken

Når den begynner å bli gylden has den over i kålpannen. Bland god.

Passer som tilbehør til kjøtt og fisk.


Denne kålblandingen kan brukes som tilbehør, men passer glimrende sammen med stekt kjøttdeig, biffstrimler eller kyllingbiter.

Stek kjøttdeigen, kyllingen eller biffstrimlene for seg og bland dem inn i kålblandingen

Suppler gjerne med flere grønnsaker som paprika og brokkoli


Dette er en mager rett, så suppler gjerne med litt bacon


Smak til med litt balsamicovinagrette eller soyasaus blandet med litt olivenolje.




Pepperstekt kål - med kjøttdeig