Om Mette

IMG_7674-8.jpg
Spesialiteter

Overvekt 

Diabetes 2 og andre livsstilslidelser

Metabolsk syndrom

Betennelsestilstander

Fordøyelsesplager

Matintoleranser

Kosthold tilpasset konkrete plager og lidelser

Praktiske hverdagstips og oppskrifter

 

 

Jeg er en aktiv, friluftsinterressert dame med en glødende interresse for optimalt kosthold.

Helseutfordringer i familien, bidro til at jeg valgte et 3-årig studie i ernæringsterapi i godt voksen alder.

Daglig avdekkes nye sammenhenger og jeg er av den oppfatning at vitenskap og fakta bør være i fokus fremfor overbevisninger og tro. Jeg bruker derfor mye tid på å fordype meg i ny forskning innen optimal næring.

 
Å ha fokus på mulighetene er mitt livsmotto, også innen kosthold og jeg blir stadig overveldet over hvor mye som er mulig å påvirke. Og min desidert  viktigste erfaring har vært å åpne opp for ny kunnskap.

  

Etter at jeg virkelig tok matens muligheter på alvor, har endringen vært enorme.

 

Mer energi, bedre humør, mental oppklaring og 13 kilo mindre har gjort hverdagen mye lettere. I og med at jeg har en kronisk smertelidelse, vil drivkraften om å holde meg oppdatert, trolig alltid være der. 

Selv om ikke alle nødvendigvis kan spise seg friske, kan de fleste spise seg både slankere og friskere og dermed oppnå bedre livskvalitet. 

Etter pandemien har nettkurs blitt min måte å dele kunnskap på, og jeg gleder meg til å hjelpe nettopp deg til å nå dine mål. 

Jeg er opptatt av at vi alle er forskjellige og legger derfor stor vekt på å tilpasse justeringene i forhold til ditt utgangspunkt, dine utfordringer og mål. 

De beste ønsker om bedre vektkontroll og bedre helse

Mette