Om Mette

Spesialiteter

Overvekt 

Diabetes 2 og andre livsstilslidelser

Metabolsk syndrom

Fordøyelsesplager

Matintoleranser 

Proteinintoleranse

Kosthold tilpasset konkrete plager og sykdommer

Kosthold ved svangerskap og for dere som planlegger å bli gravid 

Tips for deg som ønsker å bli klar      til bikinisesongen

Praktiske hverdagstips og oppskrifter

 

 

Jeg er glødende interessert i optimalt kosthold og har selv erfart hvor mye kosten har å bety for både vekta og helsa. Jeg ønsker derfor å dele disse mulighetene så også du kan teste dem ut, hvis du vil! 

 

Helseutfordringer i familien, bidro til at jeg valgte et 3-årig studie i ernæringsterapi i voksen alder, ved "Institutt for Optimal Næring". Matens innvirkning på kroppens fysiologi sto i fokus, noe jeg hadde minimal kunnskap om som sykepleier.  

 

Egne og familiens helseutfordringer har derfor bidratt til at jeg har en privat agenda til å holde meg oppdatert innen kosthold, i tillegg til å kunne hjelpe mine klienter.

Daglig avdekkes nye sammenhenger og jeg er av den oppfatning at vitenskap og fakta bør være i fokus fremfor overbevisninger og tro. Jeg bruker derfor mye tid på å dykke ned i forskningen innen optimal næring.


Å ha fokus på mulighetene er mitt livsmotto, også innen kosthold og jeg blir stadig overveldet over hvor mye som er mulig å påvirke ved hjelp av små justeringer. 

Selv om ikke alle kan spise seg friske, kan de fleste spise seg både slankere og friskere ved å spille på lag med kroppens fysiologi.

 

Mulighetene er enorme og det er aldri for sent å gjøre noen justeringer.

 

Du har alt å vinne, ingenting å tape!  

Vennlig hilsen Mette 

  • Grey Facebook Icon

Madlaveien 13

4008, Stavanger

ernering@me.com

Tel:  997 09 638

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

© 2019  Mette Lund Larsen