top of page

Gratis nettkurs

Lyst til å lære å bruke ketogen kost som verktøy til bedre vektkontroll og bedre helse? 

Ja, da har du kommet til riktig sted.

 

Trodde du at ketogen kost handler om å spise masse kjøtt, bacon og smør? 

Det er ikke så rart, for det er ofte slik det fremstilles i media. 

Og ja, du kan spise både kjøtt, bacon og smør, men du kan også spise fiskesuppe, ovnstekt laks og kyllingsalat med pesto. 

Med et ketogent kosthold, styrer du kroppen til å bruke egne fettreserver som energi. Dermed kan du kose deg med nydelig mat og ha det helt fint, mens vekta går ned og formen går opp.

Drømmen om å kunne gjenoppta de aktivitetene du elsker og ha overskudd til dem som betyr aller mest for deg, øker dermed mange hakk. 

Kurs 1) Slik får du fart på forbrenningen etter overgangsalderen!

Sliter med vekta og ulike ubehag etter overgangsalderen, vil dette kurset kunne hjelpe deg å overta styringen. I tiden etter overgangsalderen er det mange grunner til at ketogen kost er ekstra gunstig. Trykk på lenken for kurs 1 for mer info. 

Kurs 2) Kom i gang med ketogen kost!

Sliter  du med vekta eller helsa av andre grunner og vil angripe problemet fra en annen vinkel enn du har gjort tidligere, trykk på lenken for kurs 2 for mer info. 

Med et ketogent kosthold kan du bl.a. oppnå:

  • En slankere kropp, med økt fettforbrenning

  • En hyggeligere hverdag med bedre og mer stabilt humør

  • En mer aktiv tilværelse med jevn energitilgang

  • Mer harmoni med mer indre ro

  • Mer initiativ og overskudd med bedre søvn

  • Økt frihetsfølelse med mindre ubehag

  • Økt velvære med bedre fordøyelse

  • Bedre selvfølelse med et yngre og friskere utseende

  • En tryggere framtid med bedre immunforsvar

  • Bedre selvtillit med å endelig nå dine mål

Og mye mer... 

Dersom du ikke kommer i mål eller opplever vektplatåer, vil du få mulighet til å ta fordypningskurset  "Fra nybegynner til ekspert med KETO" om ikke lenge. Kurset kjøres 3 - 4 ganger pr år og vil bli annonsert i god tid før kursstart.                                                     

 

Deltagere på gratiskursene vil få et SUPERTILBUD,  så bare følg med i mailboksen, så vil du få informasjon om kursinnhold, bonuser, pris og dato for neste kursrunde.

 

Tidligere kursdeltagere:

Gunn Lisbeth: 

"Jeg har gått på mange jojo-kurer tidligere, men fordelen med KETO er at vekten gikk raskt ned og har holdt seg nede, samtidig som jeg har det mye bedre. Jeg koser meg med maten og har ikke noe problem med å holde meg til dette kostholdet"  

 

Bjørg: 

"At det var mulig å forbedre blodprøvene på så kort tid, hadde hverken jeg eller legen min trodd". Jeg kom meg til og med tilbake igjen i 100 % jobb, etter lang tids sykemelding"

Arne: 

"Kiloene som satt som "spikra" er endelig borte, jeg har fått tilbake energien, som betyr veldig mye for meg, som har tusen jern i ilden.  Tusen takk for hjelpen"

 

Velkommen på kurs 😊

bottom of page