Kyllingsuppe med koriander





Hjemmelagede supper er en grei måte å bruke opp grønnsaker på.


Denne kyllingsuppen er en favoritt som er full av smak og som metter godt.


Kostholdstips: Ta heller 2 porsjoner suppe fremfor den ordinære brødskiva. Evt bruk lavkarbobrød












Ingredienser:

ca 5-6 porsjoner

700 gr kyllingfilet (1 pakke)

2 røde paprika i strimler

1 liten rød chili, finsnitta

1 stk purre - finsnitta

1 kinesisk hvitløk - rives/ presses

1 ss olje eller cocosa (nøytral)

1 boks hakkede tomater

2 ss karri

1 boks kokosmelk (ikke light)

1 l hønsebuljong (Du kan bruke kyllingfond)

Salt\pepper

koriander

1. Fres paprika, chili, purre og hvitløke i olje eller cocosa (nøytral) og tilsett hakkede tomater

2. Rør karri inn kokosmelk og la alt surre i 5-6 min.

3. Legg i rå kyllingbiter (evt stek dem lett i en stekepanne først)

4. Ha over buljong og kok opp suppa

5. La den trekke til kyllingen er gjennomtrekt (ca.10 min.)

6. Smak til med salt, pepper og karri

Suppa kan fint lages dagen før da den er enda bedre dagen derpå.

Glimrende når du skal ha gjester.


Kan serveres slik den er, evt. med sprøstekte lavkarboskiver med smør


Velbekomme :)