Lunchen eller nistepakka trenger ikke alltid bestå av brødskiver.
Denne enkle eggerulladen smaker kjempegodt og er praktisk å ta med.
3 egg - piskes sammen med litt salt / pepper
Ha litt fett (f.eks brun Cocosa) i en mellomstor stekepanne og hell i røren
Dryss over paprikakrydder, timian og oregano
Skru ned varmen, ha på lokk og la omeletten steke til den størkner.
Avkjøl og ha over ønsket fyll, f.eks pesto, salat, spekeskinke og paprika.
Eller smøreost, ruccula og røkelaks
Rull omeletten forsiktig sammen og rull "rulladen" inn i et matpapir.
Ha på en tape så rullen holder seg på plass.
Skjær wrapen i to eller 3 og fyll matboksen
Tips:
Lag gjerne en stor porsjon. Da steker du omeletten i langpanne i stekeovnen.
Tips til fyll:
Pesto, ruccula, paprikastrimler og kyllingbiter
Guaccamole, fenalår og salat
Aioli/ smøreost, ruccula og røkelaks
Velbekomme!
コメント