Eggerullade/ wraps


Eggerullade / wraps med salat, spekeskinke og paprika

Lunchen eller nistepakka trenger ikke alltid bestå av brødskiver.

Denne enkle eggerulladen smaker kjempegodt og er praktisk å ta med.


3 egg - piskes sammen med litt salt / pepper

Ha litt fett (f.eks brun Cocosa) i en mellomstor stekepanne og hell i røren

Dryss over paprikakrydder, timian og oregano

Skru ned varmen, ha på lokk og la omeletten steke til den størkner.


Avkjøl og ha over ønsket fyll, f.eks pesto, salat, spekeskinke og paprika.

Eller smøreost, ruccula og røkelaks


Rull omeletten forsiktig sammen og rull "rulladen" inn i et matpapir.

Ha på en tape så rullen holder seg på plass.

Skjær wrapen i to eller 3 og fyll matboksen


Tips:

Lag gjerne en stor porsjon. Da steker du omeletten i langpanne i stekeovnen.


Tips til fyll:

Pesto, ruccula, paprikastrimler og kyllingbiter

Guaccamole, fenalår og salat

Aioli/ smøreost, ruccula og røkelaks


Velbekomme!