top of page

Sashimi

  • Forfatterens bilde: Mette Lund Larsen
    Mette Lund Larsen
  • 13. juli 2018
  • 1 min lesing

Oppdatert: 3. des. 2020

Har du et lite stykke salmalaks i kjøleskapet og litt forskjellige grønnsaker, lager du raskt en nydelig venninne-lunch eller middag om du vil. Lettvint, godt og sunt.

Hva du bruker av grønnsaker er selvsagt en smakssak.

Her har jeg brukt:

Salmalaks- skjæres i tynne skiver

Marinade av soyasaus, teryiakisaus, lime, finhakka chili, vårløk og pepper

Wasabi - røres ut i litt av sausen

Rista sesamfrø

Finhakka vårløk, chili som drysses over laksen

Avokado - med litt nykverna pepper og limesaft

Mangosalat - finhakka mango, vårløk, chili og limesaft

Agurkstrimler

Paprikastrimler

Mangobiter

Sylta ingefær

Ellers kan du jo bruke det du har av grønnsaker.

Velbekomme!



Comments


bottom of page