
Torskefilèt til 2-3 personer
1 pose frosne grønne selskapserter
2 løk
3 gulrøtter
1 brokkoli
1 pakke bacon
Kok opp vann til ertene
Ha i ertene og kok dem noen minutter
Hell av vannet
Mos ertene til en ertepurè og tilsett et par skjeer smør, (evt melkefritt)
Smak til med salt og pepper
Hvis puréen er litt tykk sper du med litt av kraften eller litt vann
Skjær gulrøtter og løk i strimler og stek til gulrøttene er møre, men fortsatt har en sprø kjerne.
Trekk brokkolien i lettsalta vann
Stek bacon i en panne og fisken i en annen (evt. i samme panne)
Fisken stekes ca 3 min på hver side, eller til den flaker seg
Øs litt stekefett/ baconfett over fisken mens du steker
Ha grønnsakene på tallerken, legg over fisk og bacon/ baconfett til slutt
Velbekomme!
