Pannestekt torsk med fargerikt fellesskap

Torskefilèt til 2-3 personer

1 pose frosne grønne selskapserter

2 løk

3 gulrøtter

1 brokkoli

1 pakke bacon

Kok opp vann til ertene

Ha i ertene og kok dem noen minutter

Hell av vannet

Mos ertene til en ertepurè og tilsett et par skjeer smør, (evt melkefritt)

Smak til med salt og pepper

Hvis puréen er litt tykk sper du med litt av kraften eller litt vann




Skjær gulrøtter og løk i strimler og stek til gulrøttene er møre, men fortsatt har en sprø kjerne.

Trekk brokkolien i lettsalta vann

Stek bacon i en panne og fisken i en annen (evt. i samme panne)

Fisken stekes ca 3 min på hver side, eller til den flaker seg

Øs litt stekefett/ baconfett over fisken mens du steker


Ha grønnsakene på tallerken, legg over fisk og bacon/ baconfett til slutt

Velbekomme!




Tags: