top of page

Torsk i ovnen med rømmesaus


Fisk er noe av det enkleste du kan lage til middag.


Her er en superrask variant, som passer like godt til hverdag som til fest.


Du trenger:

Fisk

En neve ruccula pr person

Reddik i tynne skiver

Brokkolibunter

Blomkålbuketter

Evt. andre grønnsaker


Olivenoljevinagrette blandet med en

skvett balsamicosaus til salaten


Korianderfrø

Salt, pepper


Rømme

Sitron eller lime

urter ( bladpersille eller koriander)

Salt og pepper


Krydre fisken med knuste korianderfrø, salt og pepper

Legg fiskestykkene på stekebrettet og stek fisken på 225 grader i 18-22 min (til fisken flaker seg)

Vend fiskestykkene etter halv steketid

Mens fisken steker blander du salaten og rømmedressingen

Du kan forvelle blomkål og brokkoli noen minutter, hvis du ønsker en mykere konsistens


Rømmedressing

1/2 beger rømme

Saften av 1/2 sitron eller lime

Smak til med finhakka urter, salt og pepper


Server med en limebåt / sitronbåt


Tags:

bottom of page