
Fisk er noe av det enkleste du kan lage til middag.
Her er en superrask variant, som passer like godt til hverdag som til fest.
Du trenger:
Fisk
En neve ruccula pr person
Reddik i tynne skiver
Brokkolibunter
Blomkålbuketter
Evt. andre grønnsaker
Olivenoljevinagrette blandet med en
skvett balsamicosaus til salaten
Korianderfrø
Salt, pepper
Rømme
Sitron eller lime
urter ( bladpersille eller koriander)
Salt og pepper
Krydre fisken med knuste korianderfrø, salt og pepper
Legg fiskestykkene på stekebrettet og stek fisken på 225 grader i 18-22 min (til fisken flaker seg)
Vend fiskestykkene etter halv steketid
Mens fisken steker blander du salaten og rømmedressingen
Du kan forvelle blomkål og brokkoli noen minutter, hvis du ønsker en mykere konsistens
Rømmedressing
1/2 beger rømme
Saften av 1/2 sitron eller lime
Smak til med finhakka urter, salt og pepper
Server med en limebåt / sitronbåt
Comments