top of page

Suppetips: Kjøttsuppe (restemiddag etter fårikål)




Hvis du har rester av fårikål, må du for all del ta vare på restene.


Å kunne ta opp en boks med fårikålrester fra fryseren, supplere med litt god kraft og litt ekstra grønnsaker og vipps, så har du en nydelig kjøttsuppe på en, to tre.


Veldig praktisk ogpå dager du har noe mer spennende på "tapetet" enn å lage middag.


Utrolig enkelt og greit og veldig godt.


Det føles nesten som om næringen og kraften er en vitamininnsprøytning i hver eneste celle.



Hversagstips: Lag en raus porsjon med fårikål når du først lager. Å kunne ta opp en boks fra fryseren en søndag du har tenkt deg på tur eller du vet du har en lang dag på jobb foran deg, er en sann glede..


Når du kommer hjem er det bare å varme middagen og ja, da vil du garantert sette pris på at du tok vare på fårikålrestene.



Lavkarbotips: En rett som dette er i utgangspunktet et supert lavkarbomåltid. Hvis du ønsker brød til, vil det være smart å velge et lavkarbobrød/ knekkebrød, så du ikke blokkerer den gode effekten du kan oppnå med å la brødet ligge.






Tags:

Comments


bottom of page