Kakao med krem


Det er mye omsorg og egenomsorg i en varm kopp kakao


Å lage en KETO-vennlig variant er det enkleste som finnes


Du bytter bare sukker med et KETO-vennlig søtningsmiddel, som Sukrin Gold eller Finesse


Vaniljesukker kan brukes, men dersom du vil gjøre en ekstra innsats kan du bruke rent vaniljepulver


Lag kakaoen med fløte, mandelmelk og vann.

Dersom du vil ha en helt melkefri variant,

går det fint å bruke bare mandelmelk og vann


Du trenger:

Ca 3 ss kakao

Ca 1,5 ss Finesse eller 3 ss Sukrin gold

Ca 3 ts vaniljesukker

Ca 2 dl vann

Ca 4 dl mandelmelk/ fløte


Kok opp kakao, søtning, vaniljesukker og vann mens du visper

Ha i melkeblandingen og varm opp kakaoen



Krem:

Fløte eller kokoskrem (piskevennlig variant)

Pisk krem, evt med litt søtning og vanilje


Kakaoen serveres rykende varm med en kremklatt

Gjerne dryss litt kakaopulver, revet sjokolade, chili eller kanel på toppen

Smak deg fram og finn din favoritt.



Tips: Du kan også bruke mørk sjokolade (minimum 70 % kakao)



Velbekomme!



Tags: