Koteletter på 1-2-3



En god hjemmelaget middag trenger ikke ta lengre tid enn å varme en pizza.


Denne retten tok nøyaktig 10 min å lage og smakte aldeles fortreffelig.


Sommerkål er en undervurdert råvare.

En svært anvendelig og smakfull grønnsak.

I dag ble det kotelett med stekt sommerkål, brokkoli og paprika og en liten klatt kryddersmør.


Så enkelt!


Retten kan varieres med forskjellig type kjøtt, grønnsaker og urtesmør.





Du trenger:

Koteletter

Salt, pepper, timian

Kål/sommerkål

Brokkoli

Paprika

Smør

Timian, hvitløk eller chili til smøret


Fremgangsmåte:

Panne 1:

Ha cocosa i pannen og ha i godt med pepper.

Ha salt, pepper og timian på koteletten og stek den til den får fin farge.


Panne 2:

Ha i olivenolje/ cocosa og la pannen bli god og varm

Ha i godt med pepper og ha i kålstrimler

La kålen surre i ca 5 min. Sommerkål trenger kortere tilberedningstid enn vanlig hodekål

Tilsett brokkolibunte, paprikabiternoen og noen epleterninger

La alt surre til alle grønnsakene er klar


Smak til med salt, pepper og timian


Retten serveres med urtesmør, sitronbåter, evt litt balsamicovinagrette til slutt


Dette en super rett å ha som basis og bare variere mellom ulike typer kjøtt, grønnsaker og urter


Det trenger ikke være vanskelig :)

Velbekomme!

Tags: