En god hjemmelaget middag trenger ikke ta lengre tid enn å varme en pizza.
Denne retten tok nøyaktig 10 min å lage og smakte aldeles fortreffelig.
Sommerkål er en undervurdert råvare.
En svært anvendelig og smakfull grønnsak.
I dag ble det kotelett med stekt sommerkål, brokkoli og paprika og en liten klatt kryddersmør.
Så enkelt!
Retten kan varieres med forskjellig type kjøtt, grønnsaker og urtesmør.
Du trenger:
Koteletter
Salt, pepper, timian
Kål/sommerkål
Brokkoli
Paprika
Smør
Timian, hvitløk eller chili til smøret
Fremgangsmåte:
Panne 1:
Ha cocosa i pannen og ha i godt med pepper.
Ha salt, pepper og timian på koteletten og stek den til den får fin farge.
Panne 2:
Ha i olivenolje/ cocosa og la pannen bli god og varm
Ha i godt med pepper og ha i kålstrimler
La kålen surre i ca 5 min. Sommerkål trenger kortere tilberedningstid enn vanlig hodekål
Tilsett brokkolibunte, paprikabiternoen og noen epleterninger
La alt surre til alle grønnsakene er klar
Smak til med salt, pepper og timian
Retten serveres med urtesmør, sitronbåter, evt litt balsamicovinagrette til slutt
Dette en super rett å ha som basis og bare variere mellom ulike typer kjøtt, grønnsaker og urter
Det trenger ikke være vanskelig :)
Velbekomme!
Comments