Koteletter på 1-2-3


En god hjemmelaget middag trenger ikke ta lengre tid enn å varme en pizza.


Denne retten tok nøyaktig 10 min å lage og smakte aldeles fortreffelig.


Sommerkål er en undervurdert råvare.

En svært anvendelig og smakfull grønnsak.

I dag ble det kotelett med stekt sommerkål, brokkoli og paprika og en liten klatt kryddersmør.


Så enkelt!










Fremgangsmåte:

Ha cocosa i pannen og ha i godt med pepper. Ha salt, pepper og timian på koteletten og stek den til den får fin farge. Ha deretter i kålen. Ha pepper over kålen og tilsett brokkoli og paprika. Evt noen eplebiter. Litt eple gir retten en friskhet og syrlighet.

La alt surre til alle grønnsaken er varme.


Smak til med krydder og urter. Pepper er stikkord!

Serveres med en liten klatt urtesmør og en skvett soyasaus og vipps så er middagen klar.

Litt presset sitronsaft over til slutt, hever smaken.


Dette er egentlig en grei basisrett. Er ekstra grei å lage når du er alene og jy ikke har lyst å burke lang tid på middagen. Alle typer kjøtt og fisk kan brukes.

Velbekomme!