Lettvint stroganoff med blomkålris


I dag ble det en rask og lettvint middag, men den smakte aldeles fortreffelig.

Stroganoff med svinekjøtt - eller annet kjøtt.

F.eks. nakkekoteletter, biffstimler eller det du måtte ønske)

ca 2 porsjoner

2 nakkekoteletter

1 løk

Litt hodekål

1/2 snackpaprika

Litt chili

brokkoli-biter

Fløte eller litt kokosmelk, hvis du ikke tåler melk.

3 ss ketchup uten sukker

en skvett soyasaus (evt glutenfri)

salt, pepper, timian

Fremgangsmåte:

Strimlet svinekjøtt brunes lett nøyrtral cocosa

Ha på salt og pepper og timian.

Når kjøttet har fått fin farge, tilsettes kål, løk og chili.

Ha over fløte. La det hele surre noen minutter før du har i ketchup.

La retten surre noen minutter til og ha i brokkoli og paprika.

Smak til med krydder og urter.

Ha retten over i en ildfast form og sett formen i stekeovnen.

Etter ca 20 min er retten klar.


Serveres med blomkålris


Lettvint blomkålris:

Riv et blomkål på et rivjern

Ha litt olje i stekepanna og ha i blomkål

La det surre et par minutter

Smak til med salt og pepper

Server!

Restene er supergode til lunch eller middag neste dag :)

Velbekomme!