Følg drømmenJeg har hatt mange drømmer i livet. Mange av dem har jeg latt gli forbi, som å lære meg å dykke eller å flytte til varmere strøk.


Mens andre har jeg fulgt som å lære å seile, padle kajakk, bygge egen hytte og flytte på landet.


Jeg har alltid hatt en drøm om å bo på landet og selv om vi trivdes på Buøy, var drømmen om å høre bølgeskvulp og fuglekvitter fremfor suset fra 20 000 biler i døgnet, ganske stor.De gangene jeg valgte å gå for drømmen har jeg aldri angret. Det har riktignok medført blod, svette og tårer, men det har likevel vært verdt det.


Og det er det som er poenget.


Hvis du har en drøm, er det bedre å gå for den, selv om det ikke alltid er den enkleste veien.

Ofte er det tanken på innsatsen og arbeidet som står foran deg som gjør at du holder igjen.


Men det er bare en tanke.


Det var nettopp en slik tanke som bidro til at jeg utsatte å gå over til ketogen kost. Jeg var overbevist om at det ville medføre mye strev og forsakelser.


Med en del helseproblemer i bunn, visste jeg godt at det kunne være en stor fordel for meg, men likevel var det noe som holdt igjen.


Det var før jeg visste hva det egentlig handlet om. Før jeg fant ut at det var enkelt, smakfullt og ikke minst fullt av berikelser.


Ved hjelp av noen enkle justeringer, forsvant de ekstra kiloene som hadde sittet som støpt etter 3 svangerskap. Helseforbedringene sto i kø, samtidig som jeg aldri har hatt et mer smakfullt kosthold.


Frykten for å gå "all in" skyldtes altså fastlåste overbevisninger.


Det samme er kanskje også tilfelle for deg?


Har du en drøm om å ta kontrollen over vekta og samtidig gjøre en innsats for din egen helse, vil du aldri angre på at du satset.


Kanskje du har prøvd KETO tidligere og erfart at du ikke oppnådde de resultatene du var ute etter?

Ja, da er det verdt å prøve igjen, bare sørg for at du gjør det på riktig måte og tilpasser kostholdet til dine behov.


Jeg kan selvsagt ikke garantere at du når dine mål, men når du velger et helsebringende ketogent kosthold og spiller på lag med fysiologien, er sjansene svært gode for at du vil få betalt for innsatsen.


Vi er riktignok alle forskjellige, så individuelle tilpasninger kan være nødvendig, men det handler som oftest om noen enkle justeringer.


Med å fortsette i samme "tralten" som før og la drøm være drøm, blir du uansett stående på stedet hvil.


Gevinstene med å følge drømmen står derimot i kø.....

En inspirerende hilsen fra meg, fra en helt vanlig ettermiddagstur til Habn (Talgje)