Apper for karbo og kalorier


For de fleste som har som mål å gå ned i vekt på ketogen kost, er det sjelden nødvendig med apper for telling av karbohydrater og kalorier.


Det handler om å spise den maten som samarbeider med kroppens fysiologi, ikke et spesifikt tall.


Når du setter sammen kosten på riktig måte, vil det for de aller fleste være mer enn nok å spise når du er sulten og stoppe når du er passe mett.


Hvis effekten uteblir, kan det være en rekke faktorer som spiller inn som overhode ikke har noe med antall karbohydrater eller kalorier å gjøre.


Stress, søvnmangel, mistrivsel, dårlig tarmflora, lavt stoffskifte, insulinresistens er bare noen av dem.


Å bli for opphengt i antall kalorier og karbohydrater kan derfor fort bli et blindspor, som bare gjør det vanskelig for deg selv og alle i dine omgivelser.


Det kan også bidra til et særdeles unaturlig forhold til mat og bidrar til å opprettholde myten om at KETO er en sær og komplisert diett.


Noe som er det stikk motsatte av hva som er målet med Gratiskurset "Ketogen kost- sunt, enkelt og effektivt" og denne gruppa.

I alle kulturer gjennom alle tider, er mat essensielt og så lenge kroppen får det den trenger av næringsstoffer, uten masse sukker, stivelse og prosesserte mat, har dette gått helt fint.


Min anbefaling er derfor å prøve å ha så naturlig og avslappet forhold til tallene og regulere matmengden etter dine resultater med ren, naturlig mat, med lite sukker og stivelse.


Hvis du ikke oppnår effekt, kan du heller ta kontakt og få en individuell vurdering på hva som kan blokkere effekten.


Nyt maten :)


Admin