Lettvint lavkarbo-biff med thailansk vri

2-3 personer

400 gr ytrefilét

nykverna pepper

olje til steking

1 grønn, 1 gul og 1,5 rød paprika

1,5 løk

1/2 brokkoli

Saus:

1 del øystersaus, 1 del soyasaus og 1 del vann blandes (ca 5 ss av hver)

Skjær biffen opp i passe stykker. Du kan godt skjære den i strimler, men jeg foretrekker å ha litt tykkelse på kjøttet slik at det blir litt rosa og saftig.

Skjær grønnsakene i biter

Bland sausen

Ha olje i pannen og ha 2 ts nykverna pepper i oljen og la den surre litt til du kjenner en god pepperlukt.

Ha i kjøttstykkene og la de brunes lett på alle sider.

Ta kjøttstykkene ut av pannen.

Ha i litt mer olje og wok grønnsakene et par minutter. Hell over sausen og la det putre et par minutter. Grønnsakene blir best hvis de beholder litt crunchy kjerne så ikke la de ligge for lenge. Det kommer litt væske fra grønnsakene så det blir mer enn nok saus.

Ha tilbake kjøttstykkene og smak til med mer pepper.

Servèr når kjøttet er godt og varmt.

Serveres slik den er, evt med litt quinoa med villris, eller litt lavkarbobrød.

Det bestemmer du selvsagt selv i forhold til hvor mye karbohydrater du foretrekker.

Velbekomme, håper det smaker!