Å spise sunt for helsas skyld!

Viser til innlegget til Bjørn i Caluna 18.11.17

http://caluna.no/start/kosthold-nyheter/lavkarbo/bjorn-lettere-a-slutte-a-drikke-a-kutte-karbohydratene/

Jeg kan skrive under på at å endre kostholdet for helsas skyld, ikke blir godtatt som gyldig grunn. Jeg får ukentlige kommentarer på hvorfor lever du så ekstremt når du er så slank?

For det første så er det ikke ekstremt å leve på ekte mat, for det andre så har jeg veldig gode grunner for å gi kroppen de beste forutsetningene, som kronisk sykdom. For det tredje, kanskje det er nettopp fordi jeg spiser som jeg gjør, at jeg er slank. Kan forresten slenge på et fjerde punkt. Når jeg har det så uendelig mye bedre på et riktig kosthold, så skjønner jeg ikke hvorfor jeg skal spise slik som "dere andre". Å spise slik som de fleste i Norge gjør, er ikke nødvendigvis bra, bare fordi det er vanlig.

Å endre kostholdet har egentlig vært helt nødvendig for at jeg i det hele tatt skal stå på beina.

Så hvorfor det er så få som skjønner mitt valg er for meg en gåte, men har vel egentlig endt opp med at det skyldes manglende kompetanse. Hadde "de andre" vært klar over hvor mye kosten faktisk kan bety for helsa, så vil jeg tro at de hadde tenkt litt annerledes.

Jeg fortsetter med mitt kosthold, og fortsetter å gi råd til de som ønsker å gjøre en endring for å bedre sin helse. De som ikke vil, må selvsagt fortsette som de vil, men la nå meg få lov til å spise som jeg vil uten å legge dere opp i mine valg.

De beste ønsker om en god helse

Mette