• Mette Lund Larsen

Pesto med ruccula og basilikum

Pesto passer til både kylling, fisk og kjøtt og egner seg særlig godt til grillmaten.

Tips: Når urter og ruccula ikke lenger er like friske, egner de seg ypperlig til pesto.


1 pk ruccula

½ -1 basilikumplante eller ramsløk (Hvis du bruker ramsløk er hvitløk unødvendig)

2 hvitløkfedd

ristede pinjekjerner

Olje (f.eks blanding av oliven og raps)

Friskpressa sitronsaft

Kjør ingrediensene i en blender og spe forsiktig med olje til pestoen har passe konsistens.

Smak til med salt, pepper og sitronsaft.



Pesto med ruccula og basilikum



8 visninger
  • Grey Facebook Icon

Madlaveien 13

4008, Stavanger

ernering@me.com

Tel:  997 09 638

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

© 2019  Mette Lund Larsen