• Mette Lund Larsen

Pepperstekt kål

Hvis du ikke har smakt pepperstekt kål , bør du sette det på planen.

Kan brukes alene eller sammen med stekt løk og andre grønnsaker. Pepperstekt kål er et glimrende alternativ til pasta/ spagetti.


Skjær hodekål eller sommerkål i strimler

Skjær løk i strimler

Gjør klar 2 stekepanner og ha i cocosa

Ha i nykverna pepper i den ene og la pepperen surre til du kjenner en god pepperlukt

Ha i kålen og skru ned til middels varm.

Ha cocosa i panne 2 og stek løken

Når den begynner å bli gylden has den over i kålpannen. Bland god.

Passer som tilbehør til kjøtt og fisk.


Denne kålblandingen kan også være base i retter med kjøttdeig, biffstrimler, stekt kyllingbiter. Suppler da med flere grønnsaker.


Smak til med litt balsamicovinagrette, sursøt chilisaus eller soyasaus.


Pepperstekt kål - med kjøttdeig

0 visninger
  • Grey Facebook Icon

Madlaveien 13

4008, Stavanger

ernering@me.com

Tel:  997 09 638

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

© 2019  Mette Lund Larsen