• Mette Lund Larsen

Lune snacktomater

Oppdatert: 19. sep. 2019

Bruk små snackstomater/ perletomater ol.

Marinade

Evt noen hvitløkbåter

Urter


Sett ovnen på 160 grader


Marinade:

1 ss creamy balsamicosaus,

2 ss tilsatt soyasaus. (evt glutenfri) og

2 ss olivenolje.


Ha marinaden i en pose og ha tomatene oppi sammen med marinaden.

Legg tomatene i en form/ langpanne sammen med friske urter som rosmarin, oregano eller timian.

La tomatene ligge i ovnen til de er lune, men ikke så lenge at de sprekker.

Smakker nydelig som tilbehør til biff, grillmat, kylling, men også til fisk.

Altså til det meste!


Velbekomme!



Lune snacktomater

13 visninger
  • Grey Facebook Icon

Madlaveien 13

4008, Stavanger

ernering@me.com

Tel:  997 09 638

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

© 2019  Mette Lund Larsen