• Mette Lund Larsen

Eggerullade/ wraps

Oppdatert: mai 26


Eggerullade / wraps med salat, spekeskinke og paprika

Lunchen eller nistepakka trenger ikke alltid bestå av brødskiver.

Denne enkle eggerulladen smaker kjempegodt og er praktisk å ta med.


3 egg - piskes sammen med litt salt / pepper

Ha litt fett (f.eks brun Cocosa) i en mellomstor stekepanne og hell i røren

Dryss over paprikakrydder, timian eller oregano

Skru ned varmen, ha på lokk og la omeletten steke til den størkner.

Avkjøl og ha over ønsket fyll, f.eks pesto, salat, spekeskinke og paprika.

Rull omeletten forsiktig sammen og rull "rulladen" inn i et matpapir.

Ha på en tape så rullen holder seg på plass.

Skjær wrapen i to og ha den i en matboks.


Tips:

Lag gjerne en stor porsjon. Da steker du den i langpanne i stekeovnen.


Tips til fyll:

Pesto, ruccula, paprikastrimler og kyllingbiter

Guaccamole, fenalår og salat

Aioli, ruccula og røkelaks


Velbekomme!



0 visninger
  • Grey Facebook Icon

Madlaveien 13

4008, Stavanger

ernering@me.com

Tel:  997 09 638

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

© 2019  Mette Lund Larsen