• Mette Lund Larsen

Eggerullade/ wraps


Eggerullade / wraps med salat, spekeskinke og paprika

Lunch/ nistepakka trenger ikke alltid bestå av brødskiver.

Denne enkle eggerulladen smaker kjempegodt og er praktisk å ta med i nistepakken.


3 egg - piskes sammen med litt salt / pepper

Ha litt fett i en mellomstor stekepanne og hell i røren

Dryss over paprikakrydder, evt litt timian eller oregano

Skru ned varmen, ha på lokk og la omeletten steke til den størkner.

Avkjøl og ha over ønsket fyll, f.eks salat, spekeskinke og paprika, som her. Ruccula, skinke og bacon er et annet alternativ. Fyll i det du liker.

Rull omeletten forsiktig sammen og rull "rulladen" inn i et matpapir.

Skjær Wrapen i to og ha den i en matboks.


Tips:

Lag gjerne en stor porsjon. Da steker du den i en langpanne i stekeovnen.


Lunchen er reddet.



65 visninger
  • Grey Facebook Icon

Madlaveien 13

4008, Stavanger

ernering@me.com

Tel:  997 09 638

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

© 2019  Mette Lund Larsen