• Mette Lund Larsen

Bringebær-is

Oppdatert: mai 25

Bringebæris i porsjosformer

Bringebæris:

1 kurv frosne bringebær

2 dl krem / evt melkefri krem hvis du ikke tåler melk

1-2 ss Tagatesse eller annen søtning

2 ts vaniljesukker

3 eggeplommer







Fremgangsmåte:

Visp sammen krem, søtning, vaniljesukker og eggeplommer.

Kjør bringebærene i en blender til de er helt knust. Stopp maskinen med jevne mellomrom, så den ikke går varm.

Bland bringebær med kremen.

Kle en isboks med gladpack og frys isen. du kan også ha isen i porsjonsbokser eller ispinneformer.

Små tomatbokser egner seg godt til porsjonsformer


Mengde krem og søtning kan justeres etter smak og behag!

Alle type bær kan benyttes eller du kan bytte bær med kakao og du har en nydelig sjokoladeis.


Dropp kremen og du har bringebærsorbét.


Tips:

Bruk eggehvitene som er til overs til å lage rundstykker/ minibaguetter eller hamburgerbrød. Brødene kan fryses!


0 visninger
  • Grey Facebook Icon

Madlaveien 13

4008, Stavanger

ernering@me.com

Tel:  997 09 638

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

© 2019  Mette Lund Larsen