• Mette Lund Larsen

Blomkålpuré

Oppdatert: juli 30

Kok blomkål til den er mør.

Mos blomkålen og kjør den med stavmikser til en fløyelsemyk mos, evt bare

mos blokålen med en gaffel, dersom du ønsker grovere mos

Ha i meierismør, evt Smøremyk rapskokos (melkefri)

Smak til med salt/ pepper


Blomkålpuré passer til bl.a. biff, koteletter, fisk og fiskekaker og er et glimrende alternativ til potetmos.


Pastinakk, sellerirot og brokkoli egner seg også godt som mos evt en blanding med blomkål.


Tips: Å velge blomkålris eller blomkålpuré i stedet for poteter er et glimrende bytte i hverdagen! Ha gjerne flere grønnsaker i tillegg.


0 visninger
  • Grey Facebook Icon

Madlaveien 13

4008, Stavanger

ernering@me.com

Tel:  997 09 638

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

© 2019  Mette Lund Larsen