• Mette Lund Larsen

Lettvint stroganoff

Oppdatert: 16. sep. 2019


I dag ble det en stroganoff-variant som smakte aldeles fortreffelig. Greit å gjøre det enkelt når jeg er alene hjemme.

Bruk kjøttypene du selv foretrekker.

Stroganoff med svinekjøtt, ca 2 porsjoner

2 koteletter

1 løk

Litt hodekål

1/2 snackpaprika

Litt chili

brokkoli-biter

havrefløte (tåler ikke melk). Vanlig fløte kan brukes

2-3 ss ketchup uten sukker

en skvett soyasaus (evt glutenfri)

salt, pepper, timian

Fremgangsmåte:

Strimlet svinekjøtt brunes lett i litt olje eller nøyrtral cocosa.

Ha på salt og pepper og timian.

Når kjøttet har fått fin farge, tilsettes kål, løk og chili.

Ha over fløte. La det hele surre noen minutter før du har i ketchup. La retten surre noen minutter til og ha i brokkoli og paprika.

Smak til med krydder og urter.

Ha retten over i en ildfast form og sett formen i stekeovnen.

Etter ca 20 min er retten klar.

Server!

Herlig med rester igjen til i morgen!

Stroganoff

Velbekomme!


0 visninger
  • Grey Facebook Icon

Madlaveien 13

4008, Stavanger

ernering@me.com

Tel:  997 09 638

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

© 2019  Mette Lund Larsen