• Mette Lund Larsen

Laksesnadder!

Oppdatert: 16. sep. 2019



​For et par uker siden var jeg på foreningstur til Sirdalen. Fredagskvelden nøt 5 damer Nina sin lakseburger spesial, med mangosalsa og guaccamole.

Det var så godt at jeg bare måtte servere samme rett til "maen" helgen etter. Første gang ble retten servert med ferdigkjøpt lakseburger av Salmalaks og hamburgerbrød. Helga etter ble det et stykke stekt Salmalaks uten brød. Det gikk aldeles utmerket.

Å leve på lavkarbokost er egentlig ikke hverken komplisert, ekstremt eller vanskelig.


Stekt laksefilét, med mangosalsa og guaccamole

Beregn 1 lakseflèt pr person, evt 1 lakseburger

Mangosalsa:

2 mango

1 liten rødløk

1/4- 1/2 chili (kommer an på størrelsen)

koriandersalt/ pepper

Saften av 1 lime

Skjær mangoen i biter. Bland inn hakka rødløk, chili, koriander og limesaft. Smak til med salt/ pepper.

Guaccamole

2 avokado

1/2 kinesisk hvitløk

Saften av 1 lime

Krydder, f.eks litt cayennepepper, cummin, salt, pepper

Server:

Legg en klatt med guacamole og mangosalsa på tallerken og legg fiskestykket oppå.

Ha gjerne en klatt urtesmør på toppen!

Velbekomme!



29 visninger
  • Grey Facebook Icon

Madlaveien 13

4008, Stavanger

ernering@me.com

Tel:  997 09 638

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

© 2019  Mette Lund Larsen