• Mette Lund Larsen

Sashimi


Har du et lite stykke salmalaks i kjøleskapet og litt forskjellige grønnsaker, lager du raskt en nydelig venninne-lunch eller middag om du vil. Lettvint, godt og sunt.

Hva du bruker av grønnsaker er selvsagt en smakssak.

Her har jeg brukt:

Salmalaks- skjæres i tynne skiver

Marinade av soyasaus, teryiakisaus, lime, finhakka chili, vårløk og pepper

Wasabi - røres ut i litt av sausen

Rista sesamfrø

Finhakka vårløk, chili som drysses over laksen

Avokado - med litt nykverna pepper og limesaft

Mangosalat - finhakka mango, vårløk, chili og limesaft

Agurkstrimler

Paprikastrimler

Mangobiter

Sylta ingefær

Ellers kan du jo bruke det du har av grønnsaker.

Velbekomme!


De beste ønsker om bedre helse!

Mvh Mette


35 visninger
  • Grey Facebook Icon

Madlaveien 13

4008, Stavanger

ernering@me.com

Tel:  997 09 638

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

© 2019  Mette Lund Larsen