• Mette Lund Larsen

Torsk med fargerikt fellesskap

Oppdatert: 9. juni 2019



Torskefilèt til 2-3 personer

1 pakke bacon

1 pose frosne grønne selskapserter

2 løk

3 gulrøtter

1 brokkoli

Kok opp vann til ertepéuréen

Ha i ertene og kok dem til de er møre. (kun noen minutter)

Hell av vannet.

Mos ertene til en ertepurè og tilsett et par skjeer smør, (evt melkefritt) , salt og pepper.

Skjær gulrøtter og løk i strimler og stek til gulrøttene er møre, men fortsatt har en sprø kjerne.

Trekk brokkolien i lettsalta vann

Stek bacon i biter

Stek torsken i porsjonsstykker til den flaker seg

Server!


17 visninger
  • Grey Facebook Icon

Madlaveien 13

4008, Stavanger

ernering@me.com

Tel:  997 09 638

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

© 2019  Mette Lund Larsen