• Mette Lund Larsen

Restemiddag med rosenkål

Oppdatert: 13. sep. 2019


Rester av kalkunmiddagen, eller andre kjøtt eller fiskerester passer godt sammen med rosenkål og sprøstekt bacon.

Dette passer til 2 personer:

1 pakke rosenkål

1 pakke bacon

rester av kjøtt eller fisk

Kok rosenkål lett i 3-4 min. Skjær bacon i små biter og stek den så den blir sprø.

Skjær rosenkål i to og ha dem i pannen sammen med det sprøstekte baconet.

Tilsett restene av kjøtt eller fisk.

Suppler gjerne med ekstra grønnsaker som paprika, brokkoli eller babytomater.

Tips:

Bacon/ rosenkålblandingen passer ypperlig som tilbehør til kokt eller stekt torsk, sammen med ertepuré.

Velbekomme!





38 visninger
  • Grey Facebook Icon

Madlaveien 13

4008, Stavanger

ernering@me.com

Tel:  997 09 638

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

© 2019  Mette Lund Larsen