• Mette Lund Larsen

Ovnsbakt pepperlaks med wokgrønnsaker og urtesmør



Laks med wokgrønnsaker og urtesmør

Fersk laksefilét til 4 personer

1 gul, og 2 rød paprika

1 brokkoli

2 løk

Smøremyk rapskokos (Berit Nordstrand- smør) Er melkefritt

hel pepper

Flaksalt

evt. litt soyasaus (glutenfri)

Sett stekeovnen på 235-240 grader

Vask og tørk laksefileten og strø over godt med flaksalt og hel pepper

Sett fisken i ovnen, og stek den ca 10-12 min.

Wokgrønnsaker:

Skjær grønnsakene i passe biter og wok dem når det er 5 min igjen av steketiden på fisken. Ha evt litt glutenfri soyasaus over grønnsakene.

Urtesmør

Smøremyk rapskokos (Berit Nordstrand)

Frisk eller tørket estragon eller dill

Litt sitronsaft

Havsalt

Fyll godt med grønnsaker på tallerken og legg på et fiskestykke og ha over en klatt med urtesmør. Server!

Lykke til med et sunt kosthold!

Mette


0 visninger
  • Grey Facebook Icon

Madlaveien 13

4008, Stavanger

ernering@me.com

Tel:  997 09 638

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

© 2019  Mette Lund Larsen