• Mette Lund Larsen

Himmelsk skalldyrtallerken

Oppdatert: juni 5


Skalldyr passer glimrende i et lavkarbokosthold.

Utfordringen er gjerne brødet.

Loff er det vanligste tilbehøret til skalldyr, men med en liten vri kan loffen byttes ut uten at det går på bekostning av smaken!


Her har du reker og krabbe, servert med lavkarbobrød, der skivene er tørket i stekeovnen så de blir knasende sprø. Med dillmajones og sitron blir dette et nydelig skalldyrmåltid, uten at loff er noe savn.


Grønn salat og litt pesto gjør seg også godt som tilbehør, eller du kan prøve deg på disse rundstykkene/ minibaguettene!


Velbekomme!




0 visninger
  • Grey Facebook Icon

Madlaveien 13

4008, Stavanger

ernering@me.com

Tel:  997 09 638

  • Hvit Instagram Ikon
  • White Facebook Icon

© 2019  Mette Lund Larsen